Metodologies

Metodologies docents, eines no presencials i avaluació
 
Es combinen diferents metodologies docents: classes de caràcter teòric i magistral, seminaris, dinàmiques de discussió, metodologies de “classe inversa”, conferenciants convidats, estudis de casos pràctics, treballs individuals tutoritzats.
 
Es compta amb un campus virtual del postgrau que fonamentalment està enfocat com a repositori de documents, les lectures obligatòries i recomanades, les tasques d'avaluació de cada mòdul, les presentacions de material docents (presentacions i casos pràctics) per part del professorat i altre informació docent d'interès. A més, es fa ús de TICs per a la generació de blogs com a eina de debat i comunicació.
 
El sistema d’avaluació és també múltiple. En primer lloc, cada mòdul conté tres blocs (assignatures específiques) amb uns requeriments d’avaluació pròpis que inclouen treballs en grup a la classe, participació en les sessions pràctiques i seminaris, resolució de casos pràctics, creació d’espais de debat (blogs), presentacions orals de treballs de grup i individuals, i assaigs crítics sobre temes concrets, tots amb un lliurament en una data predeterminada. La ponderació d’aquestes activitats d’avaluació és diferent a cada assignatura si be s’inclouen tots els elements descrits. Finalment, un requeriment de l’avaluació de l’alumnat es la realització i presentació de dos treballs individuals que seran avaluats per dos professors del postgrau o experts en la temàtica.

Escribir un nuevo comentario: (Haz clic aquí)

123miweb.es
Caracteres restantes: 160
Aceptar Enviando...
Ver todos los comentarios

Comentarios

14.11 | 11:48

Holes... Soc l'Alexandre Coello, professor del Departament d'Humanitats de la UPF. Vaig llegir el teu llibre i em va agradar molt. Voldria contactar amb tu.

...
20.09 | 16:44

Me gustaría saber si el Dtor Pedro Gallo Puelles es hijo del Dtor.Don Francisco Gallo Puerto.Gracias

...
22.05 | 23:45

Hola soy de argentina descargue el cuaderno de ejercicios excel y me quede en formulas no entiendo la hoja en la que hay un aumento del 20% me podría ayudar?

...
10.03 | 20:38

Buenas Tardes
Don Diego, le escribo desde Chile. Me puede dar un mail para poder hacerte unas consultas?

Gracias

...