Joan Bellavista

Dr. Joan Bellavista i Illaés professor titular del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i delegat del President del Parc Científic de Barcelona. És Doctor en Ciències Politiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1992), Master of Science (MSc.) en Structure and Organisation of Science and Technology (1984) per la Universitat de Manchester, i Llicenciat en Ciéncias Econòmiques (1981) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

És membre del Comitè Executiu de la Associació Internacional de Parcs Científics i Tecnològics (IASP) de la que ha estat President. I també President d’Internacionalització de la l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). Al 2007 va ser nomenat membre del Consell Assessor per a la Ciència i la Tecnologia del Govern de Madrid. Ha desenvolupat projectes en el àmbit de les polítiques de ciència i tecnologia al Regne Unit, Austràlia, Brasil, Indonèsia, República Dominicana i Tunísia.

 

És autor de nombrosos articles en revistes i ha publicat també diversos llibres “Developing Science Parks: Theory and Models Matter", "Using Basic research: Assessing Connections between Basic Research and Socio-Economic Objectives", "The Formation and Maintenance of Research Links between Industry and Universities", "Science and Technology policy in Spain: Organisational Constraints and Potential Development", "Los Parques Científicos y Tecnológicos en España", "Ciencia, Tecnología e Innovación en América Latina", "The Barcelona Science Park: A Triple Helix Model in the Catalan and Spanish Research System", " Evaluación de la Investigación". 

Comentarios

14.11 | 11:48

Holes... Soc l'Alexandre Coello, professor del Departament d'Humanitats de la UPF. Vaig llegir el teu llibre i em va agradar molt. Voldria contactar amb tu.

...
20.09 | 16:44

Me gustaría saber si el Dtor Pedro Gallo Puelles es hijo del Dtor.Don Francisco Gallo Puerto.Gracias

...
22.05 | 23:45

Hola soy de argentina descargue el cuaderno de ejercicios excel y me quede en formulas no entiendo la hoja en la que hay un aumento del 20% me podría ayudar?

...
10.03 | 20:38

Buenas Tardes
Don Diego, le escribo desde Chile. Me puede dar un mail para poder hacerte unas consultas?

Gracias

...